Samenwerking
Foto Enkele initiatiefnemers van de oprichting van stichting Sheherazade zijn medeoprichtsters geweest van andere vrouwenorganisaties en projecten. Zij waren tevens werkzaam bij professionele organisaties als maatschappelijk of sociaal-cultureel werker en in andere functies. En van hen is medeoprichtster van de Marokkaanse vrouwenorganisatie MVVN (Marokkaanse Vrouwen Vereniging Nederland). Deze vrouwen hebben meegewerkt aan de oprichting van startende en laagdrempelige organisaties, die in het begin van de migratie nodig waren om Marokkaanse vrouwen uit hun isolement te halen.
Gedurende hun jarenlange ervaring hebben de initiatiefnemers expertise en kennis opgebouwd in het werken met migrantenvrouwen. Deze ervaring wordt nu ingezet voor verdere professionalisering bij het werken met groepen vrouwen in Sheherazade.
Stichting Sheherazade heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd uit haar werkzaamheid sinds 1986. In Nederland en Marokko heeft zij contacten met de lokale en landelijke politiek, sociaal-maatschappelijke instellingen, welzijnsorganisaties, hulpverleningsinstanties, vooraanstaande en invloedrijke individuen uit Marokkaanse en andere kringen. Stichting Sheherazade neemt tevens deel in stichting De Brug,en stichting Kinderen-Ouders-Grootouders (KOG).

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018